Diesboek

Diesboek: Liber Amicorum

Er verscheen laatst een boek, met de sprekende titel: De Hunkerende Generatie. Eigenlijk is dat een treffende omschrijving voor de PFSAR-gemeenschap, sinds het begin van deze eeuw. Toen werd er namelijk een commissie ingesteld om de eerste 100 jaar van de geschiedenis van PFSAR te boek te stellen.

Deze taak bleek een Sisyphus-kwestie. Velen hebben geprobeerd, maar velen hebben gefaald. Er is echter sinds ongeveer 1,5 jaar een doorbraak, met een zeer voortvarende commissie. Daarom mogen wij u wijzen op een bestelmogelijkheid.

Het boek (‘Liber Amicorum’) is op jl. 9 december 2015 gepresenteerd tijdens de vergadering van de 111ste Dies Natalis Corporis. Het boek is vanaf heden verkrijgbaar en kost u slechts 14,95 euro met gratis verzending. Het enige wat u hoeft te doen, is een mailtje te sturen naar diesboekpfsar@gmail.com, onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Momenteel is het Diesboek uitverkocht – echter: u kunt zich wel via bovenstaand mailadres aanmelden. Bij voldoende interesse volgt dan een herdruk.

DiesBoek-commissie 2015-2016